Πολιτική Επιστροφών

Όλα τα προϊόντα που υποστηρίζει και προωθεί το tasty4pet .gr  έχουν επιλεγεί προσεκτικά από ειδικούς και είναι απολύτως κατάλληλα και ασφαλή για τα κατοικίδια και για εσάς. Τα προϊόντα βρίσκονται  σε χώρους κατάλληλους για την αποθήκευση και τη συντήρησή τους εντος του εργοστασίου παραγωγής .

Αν για οποιαδήποτε περίπτωση θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν, αυτό πρέπει να γίνει εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας, εφόσον γίνει συνεννόηση με την εταιρεία μας. Εάν το προϊόν δεν παρουσιάζει κανένα ελάττωμα, έχετε δικαίωμα να κάνετε νέα αγορά ισόποσης αξίας ή να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας.

Βασική προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία και πάντα να συνοδεύονται από το αποδεικτικό αγοράς. Δε θα έχετε οποιαδήποτε επιπλέον δαπάνη, πέρα από τα έξοδα αποστολής του προϊόντος στην εταιρεία μας..

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε λόγω αποδεδειγμένης υπαιτιότητας του tasty4pet .gr  (κατεστραμμένα κατά την μεταφορά) ή λόγω ελαττώματος του προϊόντος και να ζητήσετε την αντικατάσταση  ή επιστροφή χρημάτων όπως κατά περίπτωση ισχύει.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  1. Εφόσον γίνει συνεννόηση με την εταιρεία μας στο  info@ tasty4pet .gr   ή στο τηλέφωνο 2341 100 510
  2. Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
  3. Το προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.