ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Επιλέξτε από τους διαθέσιμους τρόπους παραγγελίας προϊόντων του tasty4pet:

  1. Μέσα από την ιστοσελίδα του tasty4pet.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.tasty4pet.gr.
  2. Μέσω e-mail, στο info@tasty4pet.gr όλο το 24ωρο , όλες τις ημέρες του χρόνου.
  3. Μέσω τηλεφώνου στον αριθμό 2341 100 510 τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 19:00 και Σάββατο 10:00 – 15:00.

Συνιστούμε η παραγγελία σας να γίνεται μέσα από τη σελίδα του www.tasty4pet.gr , καθώς εξασφαλίζεται έτσι η πληρότητα των στοιχείων της παραγγελίας και ελαχιστοποιούνται τα όποια προβλήματα που μπορεί να προέρχονται από τον ανθρώπινο παράγοντα.

Στις παραγγελίες μέσω email, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τον αριθμό τηλεφώνου στον οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, γιατί ακόμα και αν τα στοιχεία που αναφέρετε στο μήνυμα ή στο email σας είναι πλήρη, θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.

Συνιστούμε τη χρησιμοποίηση τηλεφωνικής παραγγελίας μόνο στις περιπτώσεις παραγγελιών προϊόντων μεγάλων ποσοτήτων, όγκου ή/και βάρους και αξίας, οπότε η συνεννόηση σχετικά με τον τρόπο αποστολής, παραλαβής κλπ. είναι συνήθως απαραίτητη.

Δεχόμαστε την ακύρωση μιας παραγγελίας αδαπάνως για τον πελάτη εφόσον η παραγγελία ακυρωθεί πριν από την αποστολή της. Σε περίπτωση ακύρωσης αφού όμως έχει αποσταλεί η παραγγελία και πριν την παράδοσή της, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνον με τα σχετικά έξοδα μεταφοράς.