ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με  τρόπους:

 1. Με πιστωτική κάρτα
 2. Με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του tasty4pet.
 3. Με αντικαταβολή

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα 

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για την πληρωμή των προϊόντων σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλής και καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη, και γίνεται σε δύο μόλις βήματα. Εσείς απλά συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας στη σχετική φόρμα. Σε περίπτωση επιτυχίας η παραγγελία σας καταχωρείται, ενώ σε περίπτωση αποτυχίας ενημερώνεστε σχετικά.
.
Πρόσθετες πληροφορίες για τη χρήση πιστωτικής κάρτας:

Τι είναι το πεδίο CVC / CVV που μου ζητείται;
Το πεδίο CVC / CVV βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας και είναι ένας τριψήφιος αριθμός. Σας ζητείται για επιπλέον ασφάλεια και σας προστατεύει ακόμα περισσότερο μιας και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να γνωρίζει το πεδίο αυτό. Για να το εισάγετε, γυρίστε και κοιτάξτε το πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Αποτελεί  τον τριψήφιο αριθμό που θα δείτε και συνήθως βρίσκεται πάνω δεξιά.   

 1. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς του tasty4pet . Το ακριβές ποσό που συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αποστολής, θα το πληροφορηθείτε ανάλογα με την μέθοδο παραγγελίας σας.

 2. Αν κάνατε την παραγγελία σας μέσα από το web site του www.tasty4pet.gr  τότε το ακριβές ποσό εμφανίζεται στο τέλος των χρεώσεών σας.
 3. Αν κάνατε την παραγγελία σας με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, θα το πληροφορηθείτε από τον συνεργάτη μας που σας βοήθησε στην υποβολή της παραγγελίας σας.

Συνιστούμε τη χρήση Web Banking, που σήμερα είναι διαθέσιμο από όλες σχεδόν τις Τράπεζες. Το Web Banking επιταχύνει σημαντικά την όλη διαδικασία, αφού τα χρήματα μεταφέρονται ταχύτερα. Σε όλες τις περιπτώσεις τα χρήματα που θα πρέπει να φθάσουν στον λογαριασμό μας θα πρέπει να είναι ακριβώς το αναγραφόμενο ποσό στο τέλος της παραγγελίας σας καθαρό, χωρίς τυχόν επιβαρύνσεις ή κρατήσεις εκ μέρους της τράπεζας. Ειδικά στην περίπτωση του Web Banking όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιός επιβαρύνεται με τα έξοδα, (αποστολέας, παραλήπτης ή και οι δύο) θα πρέπει να επιλέξετε «Αποστολέας».

Οι λογαριασμοί του tasty4pet.gr είναι οι ακόλουθοι:

 1. ALPHA BANK
  Κάτοχος Λογαριασμού: ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ
  ΙΒΑΝ:GR4701408800880002002013176
  ———————————-
 2. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  Κάτοχος Λογαριασμού: ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ
  ΙΒΑΝ:GR5701103760000037640377828
  ———————————-
 3. EUROBANK EFG:
  Κάτοχος Λογαριασμού: ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ
  ΙΒΑΝ:GR6902601300000270200405718
  ———————————-
 4. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ:
  Κάτοχος Λογαριασμού: ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ
  ΙΒΑΝ:GR7401722490005249094277651

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παραγγελία σας θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται μόλις τα χρήματα εμφανιστούν σε ένα από τους παραπάνω λογαριασμούς.

3 . Πληρωμή με αντικαταβολή

 ( στις περισσότερες περιπτώσεις των προϊόντων μας το κόστος της αντικαταβολής είναι ΜΗΔΕΝΙΚΟ).